top of page
Luchtfoto_OudeDarp_en_Toegangspoort_26121944_JelleKootstra_edited.jpg

Senior (Historisch) Onderzoeker Ontplofbare Oorlogsresten

Full-time (32-40 uur)

Omschrijving functie

Als senior onderzoeker bij Expload voer je zelfstandig vooronderzoeken en projectgebonden combinatie-onderzoeken uit. Je bent in staat goed in te schatten welk archiefmateriaal nodig is om het onderzoek uit te voeren en kan zelfstandig concluderen of een gebeurtenis uit WO-II leidt tot de afbakening van een verdacht gebied.

Over Expload

Expload is een onafhankelijk explosievenadviesbureau. Dit betekent dat wij alleen vooronderzoeken en risicoanalyses uitvoeren. Doordat wij geen opsporing uitvoeren zijn wij in staat onafhankelijk advies te geven over proportioneel omgaan met explosieven.

Expload stelt proportionaliteit centraal. Een gebied in Nederland is in principe onverdacht. Pas als het tegendeel bewezen is beschouwen wij een gebied als verdacht. 

Expload is innovatief. Wij zoeken altijd naar nieuwe manieren om ons werk te verbeteren. Zo hebben we een online platform voor vooronderzoeken ontwikkeld, en werken we op zee aan nieuwe manieren om vooronderzoeken en risicoanalyses uit te voeren. Expload is altijd bereid te leren van collega’s, uit ons eigen vakgebied en vanuit andere vakgebieden.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een persoon met twee tot drie jaar werkervaring in het uitvoeren van historische vooronderzoeken naar explosieven. Je bent, na het inwerken in de precieze werkwijze van Expload, direct inzetbaar als Senior Onderzoeker.

  • Je hebt minstens hbo werk- en denkniveau.

  • Je kunt historisch onderzoek verrichten.

  • Je kunt luchtfoto’s analyseren. 

  • Je kunt goed schrijven en vervalt niet in vakjargon. 

  • Je beschikt over basis-GIS-vaardigheden.

  • Je werkt gestructureerd en zelfstandig.

  • Je communiceert goed met je collega’s en de opdrachtgever.

  • Je ondersteunt de visie van Expload. 

  • Je bent nieuwsgierig en denkt kritisch na over het onderzoek dat we verrichten.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en een sollicitatiebrief naar info@expload.nl, ter attentie van Jeannette Blokvoort. 

Mocht je vragen hebben over de vacature, schroom niet om ons te bellen op 0345-778990 of te mailen op info@expload.nl.

bottom of page